Ένα στολίδι η νέα βιβλιοθήκη του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Ολοκληρώθηκε η πιστοποιημένη βιβλιοθήκη του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, μέσω του προγράμματος » ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ », και πραγματικά ο χώρος αναβαθμίστηκε ολοκληρωτικά και αποτελεί ένα στολίδι για το σχολείο και έναν άρτιο χώρο πολιτισμού και εκπαίδευσης για τα παιδιά. Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:  Την Σχολική επιτροπή του Δ.Τρικκαίων, και το τμήμα Παιδείας, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, την εταιρία Αφοι Καραγκούνη, την κα Κόπανου Κατερίνα, την κα Ρακοβίτη Τέντου Θεοδώρα για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Διαβάστε το άρθρο Ένα στολίδι η νέα βιβλιοθήκη του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης