Από την Κω στα Τρίκαλα με συνδετήριο κρίκο την ιατρική

Από τη μακρινή Κω, με την κοινή πορεία στην ιστορία της ιατρικής, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Τρικκαίων μαθητές/τριες του 2ου Λυκείου του όμορφου νησιού.
Το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου 2019 δέχθηκαν το καλωσόρισμα του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος τους ενημέρωσε για πλήθος εφαρμογών και δράσεων που σχετίζονται με την καινοτομία και τις δράσεις συνεργασίας, σε τεχνολογικό και άλλα πεδία.
Παρέστησαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι κ. Αναστασίου και Ψύχος, καθώς και ο πρόεδρος της e-trikala ΑΕ κ. Γιάννης Κωτούλας, ο οποίος εξειδίκευσε δράσεις του Δήμου.
Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του Δήμου και του Smart Trikala με τις ποικίλες – πιλοτικές και μη – εφαρμογές του, από τον εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου κ. Θανάση Μιχαλάκη.
Επίσης, ιδιαίτερης σημασίας συζήτηση έγινε και για το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, ενώ σημαντική ήταν η αναφορά στην κοινή παράδοση των Ασκληπιού και Ιπποκράτη, είτε ως παρελθοντική πορεία είτε μέσω του Δικτύου Ασκληπιείων, που, μαζί με την Επίδαυρο, οι τρεις Δήμοι λειτουργούν σε όλη τη Μεσόγειο.
Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Νίκος Γέροντας, Μαρία Ξεπαπαδάκου, Γιάννης Παπανικολάου, Φραγκούλα Οικονόμου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Μαρτίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaenimerosi.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης