Γιατί όλοι στα χωριά αγκαλιάζουν τον Μπουτίνα ;

 

O Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας και εκ νέου Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  Γιάννης Μπουτίνας , βρίσκεται αυτή την περίοδο σ ένα μαραθώνιο επισκέψεων ώστε να προλάβει να δει όλο και περισσότερους κατοίκους των χωριών του νομού Τρικάλων .

Σε όλα τα χωριά διαπιστώνει ότι οι κάτοικοι τον υποδέχονται με ιδιαίτερη θέρμη και αυτό πηγάζει από την αναγνώριση του έργου που έχει επιτελέσει στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας . Αναγνωρίζουν ότι τώρα είναι πιο έμπειρος και ότι βρίσκει ευκολότερα λύσεις !!!

Ξέρουν ότι κάθε μέρα αγωνίζεται για το καλό αυτού του τόπου !!! Ξέρουν ότι δεν πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν την προηγούμενη περίοδο !!!

Και γι αυτό τον αγκαλιάζουν !!!

 

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Meteora24 και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης