ΔΕΙΤΕ η επίσκεψη Μητσοτάκη στα Τρίκαλα (βίντεο μέρος 4ο)

Δείτε το 4ο μέρος και ακολουθεί το 5ο

Για να δείτε το 1ο μέρος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Για να δείτε το 2ο μέρος του βίντεο από την επίσκεψη στην Καλαμπάκα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Για να δείτε το 3ο μέρος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Για να δείτε το βιντεάκι που έγινε Viral στο διαδίκτυο με την ατάκα της Τρικαλινής κυρίας προς Μητσοτάκη «Είστε πολύ ωραίος από κοντά» ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Θα ακολουθήσει άλλο ένα βίντεο και πάρα πολλές φωτογραφίες ξεχωριστά.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 16 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης