Δημ. Παπαστεργίου: Στην πρίζα… γενικώς και ειδικώς

Με τον δικό του τρόπο σχολιάζει, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημ. Παπαστεργίου την κυκλοφορία των πρώτων ηλεκτροκίνητων οχημάτων, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης.
Όπως σημειώνει:
«Η ηλεκτροκίνηση μπορεί να είναι το μέλλον, αρκεί να συνδυαστεί με την παράλληλα παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.
Δεν έχει κανένα νόημα να κινείσαι με ηλεκτρισμό, αν απλώς μεταθέτεις τη ρύπανση από την πόλη σου, στα μέρη που παράγουν ενέργεια με συμβατικό τρόπο.
Στα Τρίκαλα μέσω του Elviten (Horizon 2020) θα δούμε κατά πόσο τα ηλεκτρικά οχήματα ελαφρού τύπου, μπορούν να αποτελέσουν τη λύση για μικρές μετακινήσεις μέσα στην πόλη.
Δοκιμάστε τα δωρεάν και κάντε τη δουλειά σας από το infokiosk της πλατείας και το πάρκινγκ της Κανούτα.»

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 18 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaenimerosi.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης