Ευχαριστήριο από το ΣΕΟ Καλαμπάκας…

Την Κυριακή που μας πέρασε Αστέρια , Πουλιά , Οδηγοί , Μ. Οδηγοί και  Στελέχη του Τμήματος μας επισκέφθηκαν τον υπέροχο Ιππικό χώρο  της Κας. Στέλλας Παταβάλη και του Κ. Βασίλη Τασούλα.

Με απίστευτη θέα τα βράχια των Μετεώρων ,  σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον όπου  τα μέλη του στάβλου μας υποδέχτηκαν με τον πιο θερμό τρόπο !
Οι εκπαιδευτές και τα μέλη του στάβλου αλόγων μας έμαθαν  όλα τα μυστικά του αλόγου ξεκινώντας  με την ιστορία από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα , τις τροφικές τους συνήθειες,  το ζευγάρωμα , τις ράτσες, την εκπαίδευση , την ιατρική φροντίδα ,  την Αγέλη τους , τον εξοπλισμό ιππευσης, την υγιεινή του αλόγου  και πολλά πολλά ακόμη τα οποία θα μας μείνουν αξέχαστα .
Στην συνέχεια περάσαμε στο πρακτικό μέρος της συγκέντρωσης μας απολαμβάνοντας την βόλτα μας με 3 από τα 6 άλογα τους ,  και κάνοντας μερικοί από εμάς την 1η τους βόλτα με άλογο .
Ενώ στο τέλος δροσιστήκαμε με τα κεράσματα που μας μοιράσανε.
Τα παιδιά κατ’ενθουσιασμένα ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και υποσχέθηκαν στα μέλη του στάβλου πως σύντομα θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί για νέες κοινές δράσεις .

Το Τοπικό μας Τμήμα ευχαριστεί θερμά την Κα. Στέλλα , την Κα. Μαρκέλλα και τον Κύριο Βασίλη για την υπέροχη αυτή  εμπειρία που μας χάρισαν και περιμένουμε πως και πως τις νέες μας κοινές περιπέτειες.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Meteora24 και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης