Ημιμαραθώνιος Θ.Σταμόπουλος: Αγώνας της χαράς, του αθλητισμού και του εθελοντισμού!

Με περίπου 4.000 συμμετοχές, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ένας από τους πιο όμορφους Ημιμαραθωνίους της χώρας, ο Ημιμαραθώνιος Θ.Σταμόπουλος! Η πόλη των Τρικάλων πλημμύρισε χρώματα και αθλητικό πνεύμα και ο καιρός υπήρξε σύμμαχος των μικρών και μεγάλων Δρομέων που τερμάτισαν με χαμόγελο.Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων, τους εθελοντές και όλους τους φορείς που βοήθησαν για να οργανωθεί και να διεξαχθεί με επιτυχία ένας ακόμη μεγάλος αγώνας. 

 

Διαβάστε το άρθρο Ημιμαραθώνιος Θ.Σταμόπουλος: Αγώνας της χαράς, του αθλητισμού και του εθελοντισμού! στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 17 Μαρτίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης