Μάθημα πυροπροστασίας στο 25ο Δημοτικό

Στο 25ου Δημοτικό Σχολείο έγινε παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος πυροπροστασίας, πυρόσβεσης, αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και χρήσης μέσων πυρόσβεσης, από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, κ.κ Καπλάνη Χρήστο και Ζάρα Θανάση.

Μετά τη λεπτομερή ενημέρωση ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν οι απορίες των παιδιών. Ακολούθησε εντυπωσιακή επίδειξη των δυνατοτήτων του πυροσβεστικού οχήματος στην αυλή του Σχολείου και χρήση της αντλίας πυρόσβεσης και από τους μαθητές,  που έγινε πλέον και εκπαιδευτική εμπειρία.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Η ΕΡΕΥΝΑ και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης