Νέο “Ντουμπάι” στη Φαρκαδόνα ….


Πρόκειται για μια κατ’ εξοχήν πόλη οικοδόμων. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με 2000 κατοίκους και 787 ψηφίσαντες στο τοπικό Σωματείο Οικοδόμων; Όχι, δεν έχει απλά 787 οικοδόμους η Φαρκαδόνα. Έχει 787 οικοδόμους, που συνδικαλίζονται. Αν τώρα προσθέσουμε και αυτούς που για τον έναν ή τον άλλον λόγο, απέχουν καταλαβαίνει κανείς ότι στα γιαπιά του θεσσαλικού Ντουμπάι, μπαίνουν τα θεμέλια για το αναπτυξιακό θαύμα της Ελλάδας. 

Με δεδομένη μάλιστα την κρίση που γνωρίζει η οικοδομική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια, πιθανότατα παλιότερα ξεπερνούσαν και τον ίδιο τον αριθμό των κατοίκων. Ίσως πάλι, η τέτοια οικοδομική δραστηριότητα με την φασαρία που αυτή συνεπάγεται, να ώθησε όλους τους υπόλοιπους στην μετανάστευση και να άφησε το πρώτο χωριό κατοικημένο αποκλειστικά από οικοδόμους!

Αν η Ελλάδα των 11 εκατ. εξέλεξε αρχηγό στο All Star Game του NBA, γιατί η μικρή Φαρκαδόνα να μην έχει το δικαίωμα στο όνειρο να εκλέξει 37 αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, που με τη σειρά του εξέλεξε αντιπροσώπους για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ… οικοδομώντας όμορφους συσχετισμούς.

Δεν πιάνουν τα χέρια σας; Θέλετε ένα μικρό μερεμετάκι; Δεν εκλεγήκατε από τις πρώτες δυο Ομοσπονδίες που προσπαθήσατε, ενώ προαλείφεστε για πρόεδρος της ΓΣΕΕ; Μη νοιάζεστε! Υπάρχουν πάντα οι περίφημοι Οικοδόμοι της Φαρκαδόνας και το ξακουστό τους Σωματείο (για μελλοντική χρήση).

Τους εκπροσώπους αυτών των τίμιων εργαζομένων, που με τον ιδρώτα τους χτίζουν κάτι μεταξύ του σινικού τείχους και της Dubailand στην όμορφη θεσσαλική κωμόπολη, ενόχλησε το ΠΑΜΕ (για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δεν παρευρισκονταν οι εκατοντάδες οικοδόμοι της Φαρκαδόνας για να τους υπερασπιστούν) που βρέθηκε στο Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της παρωδίας νόθων αντιπροσώπων και συνδικαλιστών – εργοδοτών με τον προσχηματικό τίτλο «37ο Συνέδριο ΓΣΕΕ».

Όπως θα έλεγε και ο Κάτωνας ο πρεσβύτερος «Η Φαρκαδόνα πρέπει να καταστραφεί».

Αντώνης Αναστασόπουλος

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 17 Μαρτίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikkipress.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: