Περιοδεία Χήρα στον Παραπόταμο, Βαλομάνδρι, Λιλή και Ελευθεροχώρι

Εντείνει τις επαφές του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της μεθεπόμενης Κυριακής. Το απόγευμα της Τετάρτης επισκέφθηκε τον Παραπόταμο, το Βαλομάνδρι, το Λιλή, όπου συναντήθηκε με τους δημότες και το μήνυμα που εξέλαβε είναι μήνυμα νίκης.
Το βράδυ, μιλώντας σε κεντρικό κατάστημα του Ελευθεροχωρίου, ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού «Πύλης Όραμα» για την ανασυγκρότηση και την προοπτική ανάπτυξης που έχει ο Δήμος. Μίλησε για την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, επιρρίπτοντας ευθύνες για το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος Πύλης.
Κατόπιν, ο κ. Χήρας δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους, οι οποίες περιστράφηκαν γύρω από τον τρόπο διοίκησης που θα ασκήσει ο ίδιος και ποιες θα είναι οι βασικές του προτεραιότητες ως νέα Δημοτική Αρχή. Οι απαντήσεις που έδωσε στους δημότες ήταν πειστικές με ουσία και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τον κ. Χήρα και τους υποψήφιους συμβούλους που τον συνόδευαν, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπό του.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 16 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaenimerosi.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης