Σεμινάριο για ΖΕΥΓΑΡΙΑ «Φροντίζοντας την συντροφική μας σχέση»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Τρικάλων «ΟΚΑΝΑ» πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάριο για  ΖΕΥΓΑΡΙΑ, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας στη συντροφική σχέση.

Το σεμινάριο βασίζεται σε στοιχεία τα οποία προκύπτουν από την πολυετή εμπειρία λειτουργίας ομάδων γονέων, τα οποία δείχνουν ότι το συναισθηματικό κλίμα στην οικογένεια ορίζεται από την σχέση του ζευγαριού. Ωστόσο, πολύ συχνά μέσα στις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής φροντίζουμε το σπίτι, τη δουλειά και τα παιδιά μας, αλλά ξεχνάμε να αφιερώσουμε ένα μέρος της φροντίδας μας στη συντροφική μας σχέση. Σε αυτό ακριβώς σας προσκαλούμε.

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 6 δίωρες συναντήσεις με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα. Ο αριθμός των ζευγαριών που θα συμμετέχουν θα είναι περιορισμένος και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Φεβρουαρίου 2019  12: 00 – 14:00 στο τηλ. 2431 0 75555.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 11 Φεβρουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης