Στα Τρίκαλα την Πέμπτη ο Νίκος Παπανδρέου

Εντατικοποιεί τις προσπάθειες η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του «Κινήματος Αλλαγής» για την έλευση του υποψηφίου ευρωβουλευτή του κόμματος Νίκου Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να επισκεφτεί την πόλη των Τρικάλων την προσεχή Πέμπτη με σκοπό να μετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή στις 8 το απόγευμα στο Φρούριο.

Μέχρι και χθες πάντως δεν είχε επισημοποιηθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης και τον τυχόν συναντήσεων που θα έχει ο ευρωβουλευτής με φορείς ή παραγωγικούς φορείς της πόλης και του νομού.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης αναμένεται να οριστικοποιηθεί έως και αύριο. Η ΝΕ Τρικάλων του κόμματος πλέον επιταχύνει προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την μεθαυριανή εκδήλωση. Μάλιστα καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες του νομού, τους φίλους και τα μέλη του κινήματος, να παρευρεθούν για να συζητήσουν για τις πραγματικές προοδευτικές λύσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, απέναντι στον συντηρητισμό και το λαϊκισμό.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Η ΕΡΕΥΝΑ και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης