Στις κάλπες για την εκλογή αντιπροσώπων

Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα οι Τρικαλινοί δάσκαλοι και νηπιαγωγοί για να αναδείξουν τους αντιπροσώπους τους, ενόψει της 88ης Γ.Σ. της ΔΟΕ.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στο  1ο Δ.Σ. Τρικάλων, ενώ έξι παρατάξεις διεκδικούσαν τη ψήφο  των Τρικαλινών δασκάλων & νηπιαγωγών.  Η  ΔΑΚΕ/Π.Ε., η Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Τρικάλων –  ΔΗ.ΣΥ – Α.Κ.Ε, η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων (Ε.Κ.Ε  Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ),  η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. Τρικάλων και ΕΡΑ.

Η εκλογική διαδικασία έλαβε χώρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση, όπου συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα όπως τα πεπραγμένα του Δ.Σ της ΔΟΕ, κριτική και προτάσεις σε θέματα: Επαγγελματικά – Εκπαιδευτικά – Οργανωτικά, από εκπροσώπους των παρατάξεων και μελών του συλλόγου (Εργασιακά, αδιοριστία, μόνιμοι διορισμοί, αξιολόγηση κλπ). Πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης για τη διετία 2019-2021 και στο τέλος θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 16 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Ενεργός Πολίτης και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης