Στο «Λιμανάκι» της Αύρας ο νέος Δήμαρχος Καλαμπάκας Θοδωρής Αλέκος για ένα ποτηράκι, με καλούς φίλους

 Δεν προλαβαίνει να δέχεται καθημερινά προτάσεις για συμμετοχή σε όμορφες παρέες ο νέος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Θοδωρής Αλέκος. Το βράδυ της Τετάρτης επισκέφθηκε την Αύρα και το «λιμανάκι» ο που εκεί τον υποδέχθηκαν φίλοι του για ένα ποτηράκι κρασί.

Ο Δήμαρχος φυσικά και ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και ήπιε στην υγεία όλων όσων τον στήριξαν, τον στηρίζουν και τον αγαπούν και είναι πάρα πολλοί.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 19 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Meteora24 και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης