Σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα Παπαχρήστος – Τσίκαρης και Θώμος!!!

Το ποτάκι τους απήλαυσαν μετά την πρώτη τους συνεδρίαση ως ομάδα, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Θοδωρή Αλέκου, Σωτήρης Παπαχρήστος, Βασίλης Τσίκαρης και Γιώργος Θώμος!

Είχαν τόσα πολλά να πουν και να σχολιάσουν, αλλά έβαλαν και «φρένο» στην «Παπαγαλολογία» (γνωστό άθλημα στην πόλη). Το κλίμα είναι άριστο και άπαντες έχουν πολύ όρεξη για δουλειά, για το καλό φυσικά του Δήμου.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 13 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Meteora24 και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης