Τα δύο πρώτα αποτελέσματα στο Δήμο Τρικκαίων – Προβάδισμα Παπαστεργίου

Ξεκάθαρο προβάδισμα στο συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου προκύπτει από τα δύο  πρώτα αποτελέσματα σε εκλογικά τμήματα του Δήμου Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα στο 254 εκλογικό τμήμα Πυργετού:

Ψήφισαν 310

Έλαβαν

Παπαστεργίου 176

Κρεμμύδας 70

Καϊκης 22

Μητσιούλης 13

Τσιγάρας 4

Μπετσιμέας 6

Τσιόλας 3

Στο 259 εκλογικό τμήμα Βαρουσίου

Ψήφισαν 325

Ελαβαν

Παπαστεργίου 188

Κρεμμύδας 44

Καϊκης 35

Μπετσιμέας 26

Μητσιούλης 15

Τσιγάρας 9

Τσιόλας 1

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 26 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaenimerosi.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης