Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα στο Δήμο Φαρκαδόνας

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

ΝΕΑ ΠΝΟΗ – ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ 132

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ 19

ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ – ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ 5

Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΡΙΟ – ΧΑΛΒΑΤΖΑ 5

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 2

4ΑΚΥΡΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ

ΝΕΑ ΠΝΟΗ – ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ 17

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ 47

ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ – ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ 6

Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΡΙΟ – ΧΑΛΒΑΤΖΑ 7

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 4

4 ΑΚΥΡΑ

Διαβάστε το άρθρο Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα στο Δήμο Φαρκαδόνας στο Trikala Day.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 26 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikaladay.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: