Το δυνατό «χαρτί» του Ισιδώρου Μάδη, ακούει στο όνομα Κώστας Ντούλας…

«Αγαπητός και γνωστός στο τόπο του για το χαρακτήρα του και για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος το 2014 και εκ νέου υποψήφιος με εμπειρία και θέληση για ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο Παιανίας-Γλυκών νερών, ο Κωνσταντίνος Ντούλας θα είναι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παιανίας και Γλυκών Νερών» όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά του.

 Τον Κώστα Ντούλα με καταγωγή από τα μέρη μας (Γλυκομηλιά – Αγναντιά) τον γνωρίζουμε καλά, διότι  πέραν του ότι κατάγεται από την περιοχή μας, έχει ζήσει μαζί μας και έχει παίξει μπάλα και στα μέρη μας.

Αξίζει να τον στηρίξετε και να τον εκλέξετε ξανά Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Παιανίας – Γλυκών Νερών.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Ντούλα

Ο Κωνσταντίνος Ντουλας (Kostas Ntoulas) είναι μέλος του συνδυασμού από το 2010. Διατελεί δημοτικός Σύμβουλος του δήμου μας από το 2014 μέχρι σήμερα. Γεννημένος το 1986 στα Τρίκαλα με καταγωγή από την Γλυκομηλιά και Αγναντιά Καλαμπάκας.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιού 21 μηνών. Πρώην ποδοσφαιριστής σε ομάδες τις επαρχίας και αρχηγός του Παμπαιανικού για αρκετά χρόνια.

Εργάζεται στην φαρμακευτική εταιρεία LAVIPHARM ACTIVE SERVICES Α.Ε από το 2005 και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του κρασιού και συγκεκριμένα εμπορεύεται τα κρασιά ρομπόλα Κεφαλληνίας.

Πιστεύει στον Ισίδωρο Μαδη και θεωρεί πως οι γνώσεις του κ η αγάπη του για τον τόπο θα φέρουν την αλλαγή που τόσο χρειάζεται!

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Meteora24 και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης