Το συγκρότημα «Μελωδία» ταξίδεψε τους Καλαμπακιώτες

Υπό την επιβλητική σκιά των Μετεώρων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της  Πέμπτης, στον χώρο του Μουσείου Ψηφιακής απεικόνισης, η μουσική συναυλία με το συγκρότημα «Μελωδία».

Το συγκρότημα «Μελωδία» ταξίδεψε το κοινό, στη μουσική εκδήλωση  με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά» και όλοι θυμήθηκαν και τραγούδησαν παλιές γνωστές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Μουσικού Φεστιβάλ Μετέωρων»  το οποίο για φέτος εντάχθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μετεώρων , «Μετέωρα Τέχνης 2019» , δίνοντας τη δυνατότητα σε δημότες και επισκέπτες να απολαύσουν δωρεάν τοπικά μουσικά σχήματα, αλλά και γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Meteora24 και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης