ΤΡΙΚΑΛΑ: Δήλωση Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γ. Καμπά από τη ΣΜΥ για τις Τουρκικές προκλήσεις (βίντεο)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, όπου τίμησε με την παρουσία του την τελετή ορκωμοσίας των νέων λοχιών Τάξης 2019 της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και ο ίδιος έκανε την επίδοση των πτυχίων.

Στο τέλος ο Α/ΓΕΣ έκανε δήλωση στην κάμερα του trikalaola.gr αναφερόμενος στη σχολή και σε ερώτησή μας για τις συνεχόμενες Τουρκικές προκλήσεις απάντησε πως “Πρέπει με ψυχραιμία να αντιμετωπίζουμε την κάθε πρόκληση γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε ένας φιλειρηνικός λαός…”

Θα ακολουθήσουν όλα τα βίντεο της τελετής και πολλές φωτογραφίες.Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης