Χρήστος Μιχαλάκης: Νιώθω ότι οι πολίτες είναι δίπλα μου

«Αγαπάω αυτό που κάνω και προσπαθώ για όλους τους πολίτες του Νομού να κάνω τη ζωή τους καλύτερη. Και το εισπράττω και νιώθω ότι είναι οι πολίτες δίπλα μου, γιατί ποτέ δεν ξεχώρισα κανέναν και έκανα πάντα ότι μπορούσα» ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα σε συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης.

«Σε περίπτωση που δεν τον στηρίξουν, Αγοραστό τα Τρίκαλα δεν θα ξαναβρούνε. Σε δύσκολες εποχές έχουνε έρθει στα Τρίκαλα τα περισσότερα χρήματα για τα έργα που κάναμε, ήταν το καθήκον μας, αλλά και η προσπάθεια να βρεθούνε ήταν δική μας και όχι από το ΕΣΠΑ. Ήταν μεγάλο πλεονέκτημα να είμαστε εγώ και ο κ. Αγοραστός στην ΕΝΠΕ, οπότε προσπαθήσαμε εμείς και πετύχαμε να έρθουν χρήματα για τα έργα. Αποδείχθηκε ότι η ομάδα αυτή με επικεφαλής τον κ. Αγοραστό είναι ισχυρή, έμπειρη αυτοδιοικητικά και προσπαθεί για την ποιότητα ζωής των πολιτών» τόνισε.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 17 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaview.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: