Ανανεώθηκε το Supernatural για 15η σεζόν

Αδιαμφισβήτητα μία από τις μακροβιότερες σειρές φαντασίας στη σύγχρονη τηλεόραση είναι το Supernatural, με 14 κύκλους επεισοδίων στο ενεργητικό της και λίγο πριν γιορτάσει το 300ο επεισόδιό της, ετοιμάζεται να σπάσει νέα ρεκόρ, καθώς πήρε το πράσινο φως για τον 15ο κύκλο επεισοδίων του. Τρέμετε, «Λάμψη» και «Τόλμη και Γοητεία»! Ο Σαμ και ο Ντιν θα σας εξαφανίσουν σαν ένα βρικόλακα!

 

Φυσικά, η συνέχιση της σειράς οφείλεται εν μέρει και στο φανατικό της κοινό, που δεν πτοείται ούτε από κάποια «αδύναμα» επεισόδια. Ο Jared Padalecki, που υποδύεται τον Σαμ έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter «Τα καταφέρατε! Μας κρατήσατε ζωντανούς γι’ άλλη μια σεζόν».

 

 

Ένας άλλος λόγος είναι η εμφάνιση νέων χαρακτήρων, που προσφέρουν στη σειρά έναν αέρα ανανέωσης και νέες προοπτικές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ροβίνα και ο Τζακ, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην 10η και 12η σεζόν αντίστοιχα. Μπορεί να μην τους βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο, αλλά έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Φυσικά, το ίδιο ισχύει για όλους τους χαρακτήρες του Supernatural.

 

 

“Στα 79” τραγουδούσαν κάποτε ντουέτο η Βίσση και ο Καρβέλας και όπως όλα δείχνουν το ίδιο θα κάνουν και οι αδερφοί Γουίντσεστερ. Ανυπομονούμε, λοιπόν, για τα νέα επεισόδια. Και μη ξεχνάτε φίλοι κυνηγοί «saving people, hunting things, the family business».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα λόγοι για να δεις το Supernatural

Supernatural: Κυκλοφόρησε το trailer της 14ης σεζόν

Δέκα σειρές για να δεις αν σου αρέσουν οι μάγισσες

Επτά σειρές για να σου καλύψουν το κενό του Once Upon a Time

O John Winchester επιστρέφει στο Supernatural

Supernatural: Φωτογραφίες από την επανένωση της οικογένειας Winchester

Διαβάστε το άρθρο Ανανεώθηκε το Supernatural για 15η σεζόν στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 4 Φεβρουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης