Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της νέας ταινίας Minions

Η Universal Pictures αποκάλυψε ότι το sequel της ταινίας Minions, που κυκλοφόρησε το 2015, θα είναι Minions: The Rise of Gru. Το sequel θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου 2020, σε σκηνοθεσία Kyle Balda (Minions) και Brad Ableson).

 

 

 

Όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος, η ταινία θα εστιάζει στα πρώτα βήματα του Gru και θα παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο τα Minions, αφού τον συνάντησαν στη Μεγάλη Βρετανία, τον ακολούθησαν στις ΗΠΑ και έγιναν σταδιακά το δεξί του χέρι. Στο ρόλο του Gru θα είναι και πάλι ο Steve Carell. Αυτό που μας ενδιαφέρει πραγματικά, βέβαια, στη συγκεκριμένη ταινία, είναι να ξαναδούμε τη μαμά του Gru, Marlena, την οποία υποδύθηκε στις ταινίες Despicable Me η Julie Andrews (Mary Poppins).

 

Διαβάστε ακόμα:

Aνακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα των ταινιών Disney/ Marvel/ Star Wars

Πιο νωρίς η πρεμιέρα της Maleficent: Mistress of Evil

H νέα συνδρομητική υπηρεσία της Disney αλλάζει το τοπίο στο streaming

H Disney ετοιμάζει reboot των Πειρατών της Καραϊβικής

Αυτή είναι η νέα Πριγκίπισσα της Disney

Όλα τα remakes των κλασικών ταινιών της Disney

Διαβάστε το άρθρο Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της νέας ταινίας Minions στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 22 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης