Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της 9ης σεζόν American Horror Story

O δημιουργός της σειράς American Horror Story Ryan Murphy αποκάλυψε μέσα από ένα σύντομο βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram τον τίτλο της 9ης σεζόν της σειράς, που θα είναι American Horror Story: 1984.

 

 

View this post on Instagram

AHS SEASON 9 is called…

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on Apr 10, 2019 at 6:38am PDT

 

Ο τίτλος ίσως να παραπέμπει στο ομότιτλο βιβλίο του George Orwell, ωστόσο ποτέ κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για τις προθέσεις του Murphy. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ο Evan Peters δεν θα επιστρέψει στα επεισόδια της 9ης σεζόν (για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς), ενώ σύμφωνα με τον δημιουργό η Emma Roberts θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον χρυσό Oλυμπιονίκη του σκι Gus Kenworthy.

 

H σειρά ανανεώθηκε για τουλάχιστον δυο κύκλους, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε και 10η σεζόν American Horror Story, ενώ στο μεταξύ ο Murphy ετοιμάζει νέες σειρές για το Netflix, με το The Politician να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Oι άλλες δυο σειρές του είναι το Ratched, που αποτελεί prequel για το One Flew Over the Cuckoo’s Nest με την Sarah Paulson στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και μια σειρά για τη χρυσή εποχή του Hollywood

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Hollywood: H νέα σειρά για τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ από τον Ryan Murphy

Νέες σεζόν American Horror Story και American Crime Story έρχονται στο FX

Ratched: H τηλεοπτική σειρά – prequel της ταινίας Στη Φωλιά του Κούκου

O Ryan Murphy ρίχνει φως στο μυστήριο της δολοφονίας του Gianni Versace

American Horror Story: Οι μάγισσες του Coven θα επιστρέψουν

 

 

Διαβάστε το άρθρο Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της 9ης σεζόν American Horror Story στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 10 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης