Αυτοί οι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστούσαν στους Avengers αν γυριζόταν στα 90s

Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του Avengers: Endgame, θυμόμαστε ξανά τη φοβερή έμπνευση της σελίδας του Facebook Bochi-Bochi από τη δεκαετία του ’90, παρουσιάζοντάς μας μια αφίσα με τους ηθοποιούς που μεσουρανούσαν τότε και θα μπορούσαν να είχαν υποδυθεί τους ήρωες της Marvel, αν υπήρχε τότε το Marvel Cinematic Universe όπως το ξέρουμε σήμερα. 

 

 

 

Μερικές από τις εξαίσιες ιδέες της αφίσας είναι ο Brad Pitt στο ρόλο του Captain America, o Tom Cruise στο ρόλο του Iron Man, o David Duchovny στο ρόλο του Hulk και ο Gary Oldman στο ρόλο του Loki. 

 

Εσείς ποιους ηθοποιούς που μεσουρανούσαν στα 90s είχατε φανταστεί να πρωταγωνιστούν στο Marvel Cinematic Universe

 

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι ταινίες και σειρές της Marvel σε χρονολογική σειρά

Spider-Man: Far From Home | Trailer για τη νέα ταινία της Marvel

Tι χρειάζεται να θυμάστε για να δείτε την ταινία Avengers: Endgame

Όλες οι ταινίες της Disney που θα κυκλοφορήσουν το 2019

O Deadpool εισβάλλει στο trailer του Avengers: Endgame

Δείτε το trailer της Captain Marvel

Όλοι οι Avengers σε κατάταξη με βάση τις υπερδυνάμεις τους!

Διαβάστε το άρθρο Αυτοί οι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστούσαν στους Avengers αν γυριζόταν στα 90s στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 10 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης