Βίντεο με τις νέες σειρές που θα δούμε σύντομα στο ΗΒΟ

Ένα νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΗΒΟ αποκαλύπτει πλάνα από τις νέες σειρές που έρχονται στο τηλεοπτικό δίκτυο μέσα στο 2019. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται, φυσικά, και η 8η και τελευταία σεζόν Game of Thrones, η νέα σειρά εποχής με την Helen Mirren Catherine The Greatη πολυαναμενόμενη τηλεοπτική διασκευή του graphic novel Watchmen, καθώς και η ταινία εποχής Deadwood, που ολοκληρώνει αυτό που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν η τηλεοπτική σειρά του David Milch.

 

 

 

Ανάμεσα στα highlights του βίντεο είναι τα νέα πλάνα του Game of Thrones, όπου η Arya Stark αντικρίζει για πρώτη φορά μπροστά της δράκο. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Deadwood: Έρχεται η ταινία εποχής στο ΗΒΟ

Πρώτη ματιά στην Catherine The Great του ΗΒΟ

Πρώτα πλάνα από την τηλεοπτική μεταφορά του Watchmen

Οι νέες σειρές του BBC για το 2019

Οι νέες σειρές του 2019 που βασίζονται σε βιβλία

Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές φαντασίας του 2019

Διαβάστε το άρθρο Βίντεο με τις νέες σειρές που θα δούμε σύντομα στο ΗΒΟ στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 25 Φεβρουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης