Δείτε τη νέα ταινία της Rihanna και του Donald Glover, “Guava Island”

H Rihanna και ο Donald Glover (Atlanta) πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία μυστηρίου του Hiro Murai μαζί με την Letitia Wright (Black Panther). Ο Μurai είναι σκηνοθέτης πολλών βίντεο κλιπ του Glover, καθώς και επεισοδίων της σειράς Atlanta, όπου πρωταγωνιστούσε. 

 

 

 

Η υπόθεση της ταινίας διαδραματίζεται στην Κούβα και περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό ζευγάρι που ασχολείται με το λαθρεμπόριο για να επιζήσει. Όταν ο άντρας όμως πέσει θύμα απαγωγής, τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ γρήγορα. 

 

H ταινία θα είναι διαθέσιμη το Σάββατο 13 Απριλίου δωρεάν για λίγες ώρες από το Amazon Prime Video, ενώ θα προβληθεί και ζωντανά στο YouTube κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Coachella αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οκτώ σειρές μυστηρίου και εγκλήματος που πρέπει να έχεις δει

Good Omens: H νέα σειρά φαντασίας του Amazon Prime

Bosch: Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για την 5η σεζόν

H Hanna είναι μια αδίστακτη έφηβη εκτελέστρια στη νέα σειρά του Amazon

White Dragon: Η νέα σειρά μυστηρίου και εγκλήματος του Amazon

Διαβάστε το άρθρο Δείτε τη νέα ταινία της Rihanna και του Donald Glover, “Guava Island” στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης