Δείτε το trailer της 2ης σεζόν Big Little Lies

H σειρά Big Little Lies του ΗΒΟ επιστρέφει με τη 2η σεζόν της στις 9 Ιουνίου, με τις Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley και Meryl Streep στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 

 

 

Δείτε το πλήρες trailer που κυκλοφόρησε:

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Chernobyl: Trailer για τη νέα μίνι σειρά του ΗΒΟ

8 σειρές και ταινίες για να δεις αν σου άρεσε το Big Little Lies

H Reese Witherspoon εκτοξεύει ένα χωνάκι παγωτό στην πεθερά της Nicole Kidman

Little Drummer Girl | Η νέα σειρά του ΗΒΟ

Οι τηλεοπτικές σειρές που τελειώνουν μέσα στο 2019

Deadwood: Έρχεται η ταινία εποχής στο ΗΒΟ

Πρώτη ματιά στην Catherine The Great του ΗΒΟ

Οι νέες σειρές του BBC για το 2019

Διαβάστε το άρθρο Δείτε το trailer της 2ης σεζόν Big Little Lies στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 13 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης