Ηθοποιός των ταινιών Harry Potter στη νέα ταινία Cruella της Disney

H Cruella de Vil είναι ένας από τους κλασικούς villains της Disney που θα παρουσιαστεί ξανά στο κοινό, αυτή τη φορά στη live action ταινία Cruella, που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου του 2020, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την εταιρία.

 

 

Η Emma Thompson θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία σε έναν μυστηριώδη, μέχρι στιγμής ρόλο. Μέχρι πρόσφατα οι πληροφορίες για το live action prequel της ταινίας “101 Dalmatians” ήταν λιγοστές, πιθανότατα διότι δεν είχε αποφασιστεί η υπόθεση από την Disney, και το μόνο που είχε γίνει γνωστό ήταν ότι η Emma Stone θα αναλάμβανε το ρόλο της πρωταγωνίστριας.

 

Η 60χρονη σήμερα Emma Thompson έχει πρωταγωνιστήσει ξανά σε ταινίες της Disney, όπως το Beauty and the Beast, καθώς και το Saving Mr. Banks. Χωρίς να γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση, είναι δύσκολο να υποθέσουμε ποιος θα είναι ο ρόλος της στην Cruella. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό μόνο το ότι η ταινία θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο στα 70s, όπου η Cruella ονομάζεται ακόμα Estella και είναι μια σχεδιάστρια ρούχων, της οποίας το ταλέντο δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα και έτσι εργάζεται σε ένα πολυκατάστημα. Μήπως η Thompson θα είναι ο χαρακτήρας που θα αλλάξει για πάντα την Estella και θα τη μετατρέψει σε villain; Αναμένουμε με αγωνία όλα τα updates για την ταινία, η οποία βρίσκεται σε φάση προ-παραγωγής.  

 

 

Διαβάστε ακόμα:

To πλήρες χρονοδιάγραμμα των ταινιών της Disney/ Marvel/ Star Wars

Αυτή είναι η νέα πριγκίπισσα της Disney

Η Λαίδη και ο Αλήτης: Πρώτη φωτογραφία από το remake

Disney +: η νέα συνδρομητική υπηρεσία streaming της Disney

Aυτά είναι τα πιθανά remakes της Disney που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα

Διαβάστε το άρθρο Ηθοποιός των ταινιών Harry Potter στη νέα ταινία Cruella της Disney στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης