Η οικογένεια Stark θα εμφανιστεί στο prequel του Game of Thrones

Tα γυρίσματα του τηλεοπτικού prequel του Game of Thrones, για το οποίο μέχρι τώρα έχουν ακουστεί οι τίτλοι Bloodmoon και The Long Night, έχουν ξεκινήσει στην Ιρλανδία και ο George R.R. Martin, μιλώντας στο EW, αποκάλυψε νέα στοιχεία για την υπόθεση της σειράς που θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του “Παιχνιδιού του Στέμματος”.

 

Συγκεκριμένα, ο Martin έκανε γνωστά τρία στοιχεία. Πρώτον, ότι το Westeros είναι χωρισμένο σε δεκάδες μικρά βασίλεια, με μικρή δύναμη το καθένα κι έτσι η πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην ήπειρο είναι χαοτική. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι δεν θα εμφανιστούν Lannisters σε αυτή τη σειρά – τουλάχιστον στην αρχή της, αλλά το Casterly Rock, η μετέπειτα έδρα της οικογένειας αυτής, θα υπάρχει στη σειρά, και θα διοικείται από την οικογένεια Casterly.

 

 

Το τρίτο και πιο σημαντικό για εμάς στοιχείο είναι ότι η οικογένεια Stark θα κάνει το πέρασμά της από τη σειρά, αφού είναι και άμεσοι απόγονοι των Πρώτων Ανθρώπων, ενώ αναμένεται να δούμε και ανταρόλυκους. Φυσικά, μαζί με τους Stark θα υπάρχουν και οι Λευκοί Οδοιπόροι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

 

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως αν εγκριθεί ο πιλότος της νέας σειράς, αυτή θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts και o Josh Whitehouse. Το καστ συμπληρώνουν οι Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Denise Gough (Titanic: Blood and Steel), Jamie Campbell Bower (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1), Sheila Atim (Harlots), Ivanno Jeremiah (Black Mirror), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (To the Bone) και Toby Regbo (Reign). Ο Jamie Campbell Bower είναι ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον νεαρό Gellert Grindelwald στις ταινίες Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald και Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 ενώ ο Toby Regbo υποδύθηκε, αντίστοιχα, τον νεαρό Dumbledore.

 

Το σενάριο της spin off σειράς του Game of Thrones ανήκει στην Jane Goldman (Kingsman) και τον George R.R. Martin, σύμφωνα με τον οποίο 3 από τα συνολικά 5 spin offs που βρίσκονται σε ανάπτυξη προχωρούν μέχρι στιγμής κανονικά (περισσότερα εδώ).

 

Διαβάστε ακόμα:

Θα υποδυθεί η Naomi Watts την πρώτη Lannister;

Ούτε δράκους ούτε Targaryens θα δούμε στη spin off σειρά του Game of Thrones

Ανακοινώθηκε ο μήνας πρεμιέρας της 8ης σεζόν Game of Thrones

Ο George R.R. Martin εκδίδει ένα ακόμα prequel του Game of Thrones

Πρώτα πλάνα από την τελευταία σεζόν Game of Thrones

Διαβάστε το άρθρο Η οικογένεια Stark θα εμφανιστεί στο prequel του Game of Thrones στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης