Η σειρά “Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία” έρχεται το καλοκαίρι

Eίκοσι πέντε χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας του Mike Newell “Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία”, η Mindy Kaling φέρνει στο Hulu μια σειρά ανθολογίας που βασίζεται στην επιτυχημένη ρομαντική κωμωδία με τον Hugh Grant και την Andie MacDowell.

 

 

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για τη νέα σειρά, η υπόθεση των πρώτων δέκα επεισοδίων θα ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων Αμερικανών φίλων που συναντιούνται ξανά σε έναν γάμο στο Λονδίνο. Όταν ένα ξαφνικό γεγονός μέσα στην εκκλησία αλλάξει τη ροή των γεγονότων, εκείνοι θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από έκτακτες καταστάσεις, που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, χωρισμούς, νέους έρωτες, ακόμα και πολιτικά σκάνδαλα. 

 

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Nikesh Patel (Indian Summers), Rebecca Rittenhouse (Into the Dark: The Body), John Reynolds (Search Party), Zoe Boyle (Frontier) και Brandon Mychal Smith (You’re the Worst). Η Andie MAcDowell θα κάνει μια guest εμφάνιση, όπως και οι Tom Mison (Sleepy Hollow) και Ashley Madekwe (Revenge). 

 

Το σενάριο ανήκει στην Mindy Kaling και τον Matt Warburton, ενώ η πρώτη θα είναι και εξωτερική παραγωγός.

 

Πηγή εικόνας: The Hollywood Reporter

 

Διαβάστε ακόμα:

Ρομαντικές κωμωδίες των 90s που βλέπουμε ξανά και ξανά

Δέκα καλοκαιρινές ρομαντικές κωμωδίες που δεν θα σε απογοητεύσουν

Ρομαντικές ταινίες με βαμπίρ

Πέντε εφηβικές ταινίες των 90s που πρέπει να έχεις δει

Τραγουδιστές που έχουν κάνει καριέρα και στο σινεμά

Διαβάστε το άρθρο Η σειρά “Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία” έρχεται το καλοκαίρι στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 16 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης