Η Jessica Pearson θα ασχοληθεί με την πολιτική στο spin off του Suits

Λίγο πριν ρίξει αυλαία η σειρά Suits του USA Network, το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο φέρνει στις οθόνες μας τη spin off σειρά του με τίτλο Pearson και πρωταγωνίστρια την Gina Torres. 

 

 

 

H σειρά θα εστιάζει στο χαρακτήρα της Torres, τον οποίο γνωρίσαμε στο ρόλο της Jessica Pearson στη σειρά Suits, καθώς η ίδια προσπαθεί να προσαρμοστεί στην πόλη του Σικάγο και τον βρόμικο κόσμο της δικηγορίας (κάτι σαν την The Good Wife ή το The Good Fight, αλλά χωρίς την Diane Lockhart). Σύμφωνα δε με το νέο teaser trailer, η Pearson θα ανακατευτεί και με την πολιτική, η οποία προφανώς θα κρύβει μεγάλες εκπλήξεις για την ίδια, καθώς θα τη φέρει ξανά αντιμέτωπη με τη διαφθορά.

 

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν και οι Morgan Spector (Homeland), Simon Kassianides (Agents of Shields), Bethany Joy Lenz (One Tree Hill), Chantel Riley (Wynnona Earp), Isabel Arraiza (The Oath) και Eli Goree (Ballers). Δημιουργός της σειράς είναι ο Aaron Korsh (Suits). Δείτε το νέο teaser: 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι τηλεοπτικές σειρές που θα σου κάνουν παρέα την άνοιξη

10 κορεατικές σειρές για να δεις στο Netflix

Σειρές στα ισπανικά για να δεις στο Netflix

Νέες τηλεοπτικές σειρές ου 2019 που βασίζονται σε βιβλία

Οι τηλεοπτικές σειρές που τελειώνουν μέσα στο 2019

Οι νέες σειρές του BBC για το 2019

 

Διαβάστε το άρθρο Η Jessica Pearson θα ασχοληθεί με την πολιτική στο spin off του Suits στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 11 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης