Κυκλοφόρησε το trailer για την 6η σεζόν Agents of S.H.I.E.L.D

Η καλύτερη σειρά της Marvel και μια από τις καλύτερες σειρές κόμικς επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με την έκτη της σεζόν – μιλάμε φυσικά για το Agents of S.H.I.E.L.D (Πράκτορες της Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α). Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το trailer της έκτης σεζόν και όπως όλα δείχνουν μας περιμένει ακόμα ένας συγκλονιστικός κύκλος επεισοδίων.

 

 

 

Ο Φιλ Κόλσον είναι αδιαμφισβήτητα νεκρός, όπως υπογραμμίζει και το trailer. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τον Κλαρκ Γκρεγκ από το να επιστρέψει στη σειρά κι έτσι τον βλέπουμε σε flashback, ως ολόγραμμα, αλλά και ως κάτι άλλο. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τα βλέπουμε να προσπαθούν να ξεπεράσουν το θάνατο του Κόλσον. Ο Μακ αντιμετωπίζει προβλήματα με το νέο του ρόλο ως ηγέτη της S.H.I.E.L.D. Η Μέι αναπολεί τις τελευταίες μέρες της με τη χαμένη της αγάπη στην πραγματική Ταϊτή, που είναι ένα μαγικό μέρος. Η Τζέμα ψάχνει να βρει τον Φιτζ, ο οποίος είναι παγωμένος κάπου στο διάστημα, ενώ η Νταίζη εμφανίζεται με νέα εμφάνιση πιο δυναμική και μαχητική από ποτέ.

 

Στο υπόλοιπο μισό του trailer βλέπουμε νέα πρόσωπα και νέους εχθρούς για την ομάδα. «Δε ξέρουμε από που είναι, αλλά είναι πολύ ισχυροί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μακ, ενώ βλέπουμε ένα κτίριο να σαρώνεται από μια μπλε ενεργειακή ακτίνα. Να σημειωθεί ότι αν και η έκτη σεζόν θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του «Avengers: EndGame», κάτι τέτοιο δεν ήταν φανερό από το trailer.

 

Βέβαια, η μεγαλύτερη έκπληξη βρίσκεται στο τέλος του trailer και είναι ένας μαυροντυμένος Κόλσον (ή κάποιος που του μοιάζει) να λέει ότι δε γνωρίζει την S.H.I.E.L.D. Αρχικά, αυτή η αποκάλυψη μας άφησε ενεούς και στη συνέχεια αντιδράσαμε λίγο – πολύ σαν την Ντάλια!

 

 

Ποιος είσαι στ’ αλήθεια Κόλσον; Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το ποιος είναι αυτός ο χαρακτήρας. Μεταξύ άλλων υποστηρίζεται ότι τελικά δεν πέθανε ο Κόλσον και απλώς έχει αμνησία ή μπορεί να πρόκειται για μια εκδοχή του από κάποιο άλλο σύμπαν. Επίσης, ενδέχεται η σειρά ν’ ασχοληθεί και πάλι με την ιστορία της τέταρτης σεζόν σχετικά με τα Life Model Decoy (ανδροειδή που αντιγράφουν κάθε χαρακτηριστικό ενός ζωντανού ανθρώπου). Όσοι έχουν δει την ταινία «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα», πιθανώς να θυμούνται τo φωτοστατικό βέλο ή νανο-μάσκα, τη συσκευή δηλαδή που χρησιμοποίησε η Black Widow για να πάρει τη μορφή της Χόλι. Την ίδια συσκευή έχουμε δει και στη σειρά στο παρελθόν. Μια τελευταία ενδιαφέρουσα θεωρία συνδέει τη σειρά με την προσεχή ταινία «Captain Marvel» και αφορά την εξωγήινη φυλή των Σκραλ. Οι Σκραλ έχουν την ικανότητα ν’ αλλάζουν μορφή και έτσι είναι πολύ πιθανόν στο τέλος του trailer να είδαμε έναν Σκραλ που να έχει πάρει τη μορφή του Κόλσον.

 

Όποια και να είναι η αλήθεια θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και θα την ανακαλύψουμε το καλοκαίρι όταν θα επιστρέψει η σειρά. Στο μεταξύ θα έχουμε τη δυνατότητα ν’ απολαύσουμε έναν νεότερο Κόλσον στην ταινία «Captain Marvel», που κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου.  H πρώτη σεζόν της σειράς προβάλλεται καθημερινά στις 23:00 από το Μακεδονία TV..

 

Δείτε το trailer παρακάτω: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκινούν τα γυρίσματα της solo ταινίας με την Black Widow

Οι υπερήρωες που επιστρέφουν στην ταινία Avengers: Endgame

Οδηγός Pop Culture για το 2019: Ταινίες, σειρές και όλα όσα θα κάνουμε μέσα στη χρονιά

Avengers: Infinity War: Έτσι θα έμοιαζε η ταινία αν πρωταγωνιστούσαν Έλληνες ηθοποιοί και celebrities

Όλες οι νέες ταινίες της Disney/ Marvel για το 2019

Winter Soldier και Falcon αποκτούν τη δική τους σειρά

Ο Vision θα εμφανιστεί με την Scarlet Witch στη νέα τηλεοπτική σειρά της Disney

O Loki αποκτά τη δική του τηλεοπτική σειρά

Διαβάστε το άρθρο Κυκλοφόρησε το trailer για την 6η σεζόν Agents of S.H.I.E.L.D στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 1 Φεβρουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης