Μάθαμε πότε επιστρέφει στην τηλεόραση το “Καφέ της Χαράς” με νέα επεισόδια

Ο συνδημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς “Το Καφέ της Χαράς”, καλεσμένος σε κυπριακή εκπομπή, αποκάλυψε πότε θα κάνουν πρεμιέρα τα νέα επεισόδια της σειράς. Με τον ΑΝΤ1 λοιπόν να κλείνει 30 χρόνια ζωής στις 25 Δεκεμβρίου και τη σειρά να επιστρέφει με νέα επεισόδια με αυτή την αφορμή, η πρεμιέρα της έχει οριστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου του 2020!

 

Σύμφωνα με τον Χάρη Ρώμα, τα επεισόδια γράφονται πολύ προσεκτικά, πάντα μαζί με την Άννα Χατζησοφιά και το πρώτο trailer μάλλον θα προβληθεί τον Δεκέμβριο.

 

 

 

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά προ καιρού για το καστ, η Ρένια Λουιζίδου, αν ανανεωνόταν η σειρά Το Σόι Σου όπου πρωταγωνιστεί, θα επέστρεφε στο Καφέ της Χαράς για λίγα μόλις επεισόδια. Πλέον, αυτό δεν ισχύει και έτσι περιμένουμε την “ολική επαναφορά” της Χαράς στο Κολοκοτρωνίτσι, μετά το 11ο επεισόδιο του νέου κύκλου, όπως αναφέρθηκε στη Φωλιά των Κούκου. Αρχικά δηλαδή θα εμφανιστεί ως guest στα πρώτα πέντε επεισόδια και κατόπιν θα τη δούμε μέχρι και το 25ο και τελευταίο της σεζόν. Επίσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (γνωστός και ως Βαγγέλης “Μπαμπινιώτης” Φατσέας) λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων σε μια άλλη σειρά του ΑΝΤ1 (“Πέτα τη Φριτέζα”), δεν θα μπορεί να συμμετέχει στα καθημερινά γυρίσματα και έτσι θα εμφανιστεί για λίγα επεισόδια στη σειρά.

 

Σίγουρα θα δούμε την Τζόυς Ευείδη στο ρόλο της Σταυρούλας, με μια μεγάλη ανατροπή που θα εκπλήξει τους τηλεθεατές, τη Σοφία Μουτίδου στο ρόλο της δασκάλας, τον Δημήτρη Μαχαίρα (Διονυσάκης), καθώς και τους Πάρη Σκαρτσολιά και Έφη Ρασιά (Μανωλάκης και Βάλια), των οποίων η ερωτική ιστορία θα συνεχιστεί, καθώς πλέον είναι και ενήλικοι. Σύμφωνα με το παραπάνω ρεπορτάζ, στη σειρά θα εμφανιστούν και νέοι ηθοποιοί, όπως η Ζέτα Δούκα, η οποία ίσως παίξει τη νέα αγαπημένη του Περίανδρου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι ατάκες της Σωσώς Παπαδήμα που θέλουμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά (αλλά δυστυχώς δε γίνεται)

Λόγω Τιμής: Πρώτο πλήρες trailer πριν τη μεγάλη επιστροφή της σειράς

Όλα όσα μας έμαθε το Ντόλτσε Βίτα

Οι αόρατες ηρωίδες της ελληνικής τηλεόρασης

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

10 τίτλοι αρχής αγαπημένων ελληνικών σειρών

 

Διαβάστε το άρθρο Μάθαμε πότε επιστρέφει στην τηλεόραση το “Καφέ της Χαράς” με νέα επεισόδια στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης