Μια παρέα έρχεται αντιμέτωπη με μάγισσες στη νέα ταινία τρόμου “Witches in the Woods”

Mέσα στη χρονιά θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία τρόμου Witches in the Woods σε σκηνοθεσία Jordan Baker και σενάριο Christopher Borelli.

 

 

Η Jill είναι μια φοιτήτρια που αποφασίζει να πάει με την παρέα της για σκι στην ορεινή Μασαχουσέτη. Όταν ο δρόμος που ακολουθούν για το χιονοδρομικό κέντρο κλείσει και αποφασίσουν να κάνουν μια επικίνδυνη παράκαμψη, θα βρεθούν εγκλωβισμένοι σε μια περίεργη τοποθεσία, που μοιάζει να είναι στοιχειωμένη από μάγισσες (ας μην ξεχνάμε ότι στη Μασαχουσέτη βρίσκεται το Σάλεμ όπου έγιναν λίγους αιώνες πριν οι “δίκες μαγισσών” – περισσότερα εδώ, εδώ και εδώ). 

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι νεαροί ηθοποιοί Hannah Kasulka, Alexander De Jordy, Corbin Bleu, Humberly González, Craig Arnold και Kyle Mac. Δείτε το trailer: 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δέκα σειρές όπου πρωταγωνιστούν μάγισσες

Επτά ταινίες με μάγισσες που πρέπει να έχεις δει

Το Σφυρί των Μαγισσών: Έτσι έγινε το κυνήγι μαγισσών στην Ευρώπη του Μεσαίωνα

Oι δίκες των μαγισσών στο Σάλεμ: Α΄ ΜέροςΒ΄ ΜέροςΓ΄Μέρος

 

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε το άρθρο Μια παρέα έρχεται αντιμέτωπη με μάγισσες στη νέα ταινία τρόμου “Witches in the Woods” στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 11 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης