Ξέρετε πόσες ώρες έχετε αφιερώσει βλέποντας τηλεοπτικές σειρές;

Αν ένα από τα αγαπημένα σας “σπορ” (όπως και εμάς εξάλλου) είναι να παρακολουθείτε τηλεοπτικές σειρές, αυτό το website θα σας υπολογίσει πόσες ώρες έχετε αφιερώσει για να δείτε κάθε μια.

 

 

 

Μπαίνοντας στο tiii.me και αναγράφοντας τον τίτλο της τηλεοπτικής σειράς που έχετε δει, συμπληρώνετε τον αριθμό των σεζόν ή επεισοδίων και έτσι βλέπετε πόσες ώρες έχετε χρειαστεί για να δείτε π.χ. το Game of Thrones, το Stranger Things, τα Friends (επί 42 φορές όσο σας βγάζει τις 10 σεζόν), κ.λπ. Ακολουθούν ενδεικτικά παραδείγματα:

 

Stranger Things 14 ώρες

Breaking Bad 2 ημέρες 12 ώρες και 23 λεπτά

 

Aν αθροίσετε όλες τις σειρές που έχετε παρακολουθήσει, το website θα υπολογίσει συνολικά το χρόνο που έχετε αφιερώσει στην τηλεόραση. Μην τρομάξετε, εμάς μας έβγαλε συνολικά 10 μήνες και κάτι ψιλά. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οκτώ σειρές εγκλήματος και μυστηρίου που πρέπει να έχεις δει

Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές φαντασίας για το 2019

Οι καλύτερες original σειρές του Netflix για το 2018

Τα καλύτερα πρώτα επεισόδια τηλεοπτικών σειρών

Διαβάστε το άρθρο Ξέρετε πόσες ώρες έχετε αφιερώσει βλέποντας τηλεοπτικές σειρές; στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 6 Μαρτίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης