Οι τραγουδιστές που θα πρωταγωνιστήσουν στα νέα επεισόδια της σειράς “Το Κόκκινο Δωμάτιο”

Η σειράΤο Κόκκινο Δωμάτιο” του Αλέξανδρου Ρήγα επιστρέφει με νέο φορμάτ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το ερχόμενο φθινόπωρο με τίτλο “RoomService πλιζ“. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, η σειρά θα παρουσιάζει αρκετές διαφορές σε σχέση με την αρχική της μορφή, με την οποία τη αγαπήσαμε από τη συχνότητα του MEGA και θα περιλαμβάνει νέες πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες στο καστ, δυο από τις οποίες προέρχονται από το χώρο της μουσικής.

 

 

 

Στους κεντρικούς ρόλους θα είναι Αλέξανδρος Ρήγας και η Βαλέρια Κουρούπη, όπως είχε ανακοινωθεί σχετικά πριν λίγο καιρό, όμως στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ως μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου και οι Κώστας Καραφώτης και Ησαΐας Ματιάμπα!

 

Από τα νέα επεισόδια βέβαια, όπως και από την αρχική σειρά, θα περάσουν δεκάδες Έλληνες ηθοποιοί, πραγματοποιώντας guest εμφανίσεις. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, με τα δέκα πρώτα επεισόδια να έχουν ήδη εγκριθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών σε δημοφιλείς ελληνικές σειρές

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

Τέσσερις ελληνικές σειρές που πρέπει να γυρίσουν στην τηλεόραση (ή και όχι)

Λόγω Τιμής: Η μεγάλη επιστροφή 20 χρόνια μετά

Όλα όσα μας έμαθε το Ντόλτσε Βίτα

Οι αόρατες ηρωίδες της ελληνικής τηλεόρασης

10 τίτλοι αρχής αγαπημένων ελληνικών σειρών

Τι υπόθεση είχε ο 3ος κύκλος των Δυο Ξένων, που δε γυρίστηκε ποτέ;

 

Διαβάστε το άρθρο Οι τραγουδιστές που θα πρωταγωνιστήσουν στα νέα επεισόδια της σειράς “Το Κόκκινο Δωμάτιο” στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης