Οι Flintstones επιστρέφουν στην τηλεόραση

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety η σειρά κινουμένων σχεδίων The Flintstones επιστρέφει στην τηλεόραση από την Warner Bros. Animation, και μάλιστα αυτή τη φορά θα πρόκειται για animated κωμωδία για ενήλικες.

 

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το μέσο στο οποίο θα προβληθεί η σειρά, ωστόσο μιλάμε για την WB, συνεπώς θα μπορούσε να προορίζεται και για το ΗΒΟ Max, όπου έτσι κι αλλιώς θα προβληθεί μια ακόμα animated σειρά και συγκεκριμένα το prequel των Gremlins. 

 

Ο Fred, η Wilma, η “Σταλίτσα” (έτσι είχε μεταφραστεί στα ελληνικά το όνομα της μικρής Pebbles) και οι γείτονές τους Barney, Betty και “Μπαμ Μπαμ” έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στην τηλεόραση το 1960 για έξι σεζόν. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει αρκετά spin off, όπως η σειρά για την Σταλίτσα και τον Μπαμπ Μπαμ, ενώ το 1994 έκανε πρεμιέρα και η live action ταινία τους, με τον John Goodman στο ρόλο του Fred Flintstone (ένας από τους πολλούς ρόλους για τους οποίους είχε γεννηθεί ο εν λόγω ηθοποιός, παρά τη μικρή εμπορική επιτυχία της ταινίας).

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το ΗΒΟ Max είναι η μεγαλύτερη “απειλή” για το Netflix και τις υπόλοιπες υπηρεσίες streaming 

Disney Plus: Πρώτη ματιά στην animated σειρά του Disney Plus

Trollhunters: H animated σειρά του Guillermo del Toro που δεν πρέπει να χάσεις

Τα παιδικά που αγαπήσαμε τη δεκαετία του ’90

 

 

Διαβάστε το άρθρο Οι Flintstones επιστρέφουν στην τηλεόραση στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης