Ο “Τελευταίος των Μοϊκανών” γίνεται σειρά

Το βιβλίο του James Fenimore Cooper The Last of the Mohicans έρχεται στη μικρή οθόνη από τους Cary Joji Fukunaga (True Detective) και Nicole Kassell (Watchmen), σύμφωνα με το Deadline.

 

 

 

Ο Fukunaga θα γράψει το σενάριο, ενώ η Kassell θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς εποχής, της οποίας η παραγωγή θα γίνει από την Anonymous Content, την εταιρία του Fukunaga και την Paramount Television. Η σειρά θα διασκευάζει το μυθιστόρημα που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του επταετούς πολέμου των Γάλλων και των Βρετανών στις ΗΠΑ και θα εστιάζει στη ρομαντική ιστορία ενός νεαρού Μοϊκανού και της κόρης ενός Βρετανού αξιωματικού.

 

Αυτή θα είναι η 10η κατά σειρά διασκευή της ιστορίας, με την πρώτη να χρονολογείται το 1912 και τη γνωστότερη να είναι αυτή με τον Daniel Day-Lewis  στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το 1992. Στο μεταξύ ο Fukunaga ετοιμάζει την 25η – άτιτλη ως τώρα – ταινία James Bond

 

 

Διαβάστε ακόμα:

The Luminaries: Nέα σειρά εποχής με την Eva Green

Penny Dreadful: City of Angels | Νέα σειρά φαντασίας και τρόμου 

Gentleman Jack: Η νέα μίνι σειρά εποχής του ΗΒΟ

Τhe North Water: O Colin Farrell σε νέα σειρά εποχής

Βρετανικές μίνι σειρές εποχής

10 σειρές εποχής που είναι διαθέσιμες στο Netflix

Διαβάστε το άρθρο Ο “Τελευταίος των Μοϊκανών” γίνεται σειρά στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 24 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης