Οutlander | Ξεκίνησαν στη Σκωτία τα γυρίσματα της 5ης σεζόν

Η παραγωγή της 5ης σεζόν Outlander ξεκίνησε στη Σκωτία και τα γυρίσματα των 12 επεισοδίων που θα περιλαμβάνει η σεζόν αναμένεται ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το τηλεοπτικό δίκτυο STARZ.

 

 

 

Η ιστορία της 5ης σεζόν θα βασίζεται στο The Fiery Cross, το 5ο βιβλίο της Diana Gabaldon, με τους Frasers να ξεκινούν μια νέα ζωή στην Αμερική, στο Fraser’s Ridge, όπως ονόμασαν το μέρος της Βόρειας Καρολίνας το οποίο πλέον είναι το σπίτι τους. Βέβαια, το ίδιο όνειρο μπορεί για κάποιους να γίνει εφιάλτης, καθώς η καρδιά της Αμερικής των πρώτων αποίκων κρύβει πολλές παγίδες, κι έτσι ο Jamie και η Claire θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη νέα τους κοινότητα. Η Claire βέβαια γνωρίζει ότι η επανάσταση ετοιμάζεται σταδιακά μέσα από τις κοινωνικοπολιτικές αναταραχές και έτσι μαζί με τον Jamie πρέπει να αποφασίσουν μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για να προστατέψουν την οικογένεια και το σπίτι τους. 

 

H σειρά έχει ανανεωθεί ήδη για την 6η σεζόν, ενώ η 5η αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στην επόμενη χρονιά. Mέχρι τότε αυτές οι σειρές (κλικ εδώ) θα σας καλύψουν το κενό του Outlander

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Aν σου αρέσει το Outlander, τότε μη χάσεις αυτές τις σειρές

10 βρετανικές μίνι σειρές εποχής

4 μίνι σειρές για να απολαύσετε τον Benedict Cumberbatch

8 σειρές εγκλήματος και μυστηρίου που πρέπει να έχεις δει

10 σειρές εποχής που είναι διαθέσιμες στο Netflix

4 βρετανικές σειρές εποχής που έρχονται σύντομα στην τηλεόραση

7 λιγότερο γνωστές σειρές για τη Βικτωριανή Εποχή

Διαβάστε το άρθρο Οutlander | Ξεκίνησαν στη Σκωτία τα γυρίσματα της 5ης σεζόν στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 18 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης