Ποιοι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στα νέα επεισόδια του “Καφέ της Χαράς”;

Οι συζητήσεις για τη μεγάλη επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έχουν καταλήξει στις νέες ιστορίες που θα δούμε στη μικρή οθόνη, καθώς και στα ονόματα των πρωταγωνιστών της σειράς που θα επιστρέψουν.

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με το Daily Media, η Ρένια Λουιζίδου θα επιστρέψει μεν στη σειρά, αλλά μόνο για τα πέντε πρώτα επεισόδια, καθώς η σειρά Το Σόι Σου όπου πρωταγωνιστεί ανανεώθηκε για μια ακόμα σεζόν. Επίσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (γνωστός και ως Βαγγέλης “Μπαμπινιώτης” Φατσέας) λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων σε μια άλλη σειρά του ΑΝΤ1 (“Πέτα τη Φριτέζα”), δεν θα μπορεί να συμμετέχει στα καθημερινά γυρίσματα και έτσι θα εμφανιστεί για λίγα επεισόδια στη σειρά.

 

Σίγουρα θα δούμε την Τζόυς Ευείδη στο ρόλο της Σταυρούλας, με μια μεγάλη ανατροπή που θα εκπλήξει τους τηλεθεατές, τη Σοφία Μουτίδου στο ρόλο της δασκάλας, τον Δημήτρη Μαχαίρα (Διονυσάκης), καθώς και τους Πάρη Σκαρτσολιά και Έφη Ρασιά (Μανωλάκης και Βάλια), των οποίων η ερωτική ιστορία θα συνεχιστεί, καθώς πλέον είναι και ενήλικοι. Σύμφωνα με το παραπάνω ρεπορτάζ, στη σειρά θα εμφανιστούν και νέοι ηθοποιοί, όπως η Ζέτα Δούκα, η οποία ίσως παίξει τη νέα αγαπημένη του Περίανδρου.

 

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το καστ του “Καφέ της Χαράς” που δεν θα επιστρέψει στα νέα επεισόδια

Λόγω Τιμής: Η μεγάλη επιστροφή 20 χρόνια μετά

Όλα όσα μας έμαθε το Ντόλτσε Βίτα

Οι αόρατες ηρωίδες της ελληνικής τηλεόρασης

Οι καλύτεροι γυναικείοι κωμικοί ρόλοι στην ελληνική τηλεόραση

10 τίτλοι αρχής αγαπημένων ελληνικών σειρών

Διαβάστε το άρθρο Ποιοι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στα νέα επεισόδια του “Καφέ της Χαράς”; στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης