Προχωράει κανονικά το sequel του “Μονομάχου”

Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου είχε γίνει γνωστή η είδηση ότι οι παραγωγοί της ταινίας “Ο Μονομάχος”, Walter F. Parkes και Laurie MacDonald, ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν μαζί με τον Ridley Scott στο sequel της ταινίας, με τον Peter Craig να έχει αναλάβει το σενάριο.

 

 

Πλέον έγινε επίσημο ότι το sequel του Μονομάχου θα συνεχίζει την ιστορία 25 με 30 χρόνια μετά το θάνατο του Maximus, με την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω από τον Lucius, το γιο της Lucilla και ανιψιό του αυτοκράτορα Commodus. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε αν ο Spencer Treat Clark, που είχε παίξει στην πρώτη ταινία τον Lucius, θα επιστρέψει στο sequel με τον ίδιο ρόλο.

 

Ο Μονομάχος έκανε πρεμιέρα το 2000 και έσπασε τα ταμεία με πάνω από 400 εκ. δολάρια εισπράξεις. Η ταινία ήταν υποψήφια συνολικά για 11 Όσκαρ, κερδίζοντας το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, με τον πρωταγωνιστή Russell Crowe να κρατά στα χέρια του το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου. 

 

Στην παρούσα φάση ο Ridley Scott ασχολείται και με την κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας του νεαρού μάγου Merlin με τη Disney, ενώ πέρυσι ήταν εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά του AMC The Terror

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Δώδεκα επικές ταινίες κατάλληλες για Κυριακή μεσημέρι

Τhe Nightingale: Trailer για το νέο θρίλερ εποχής

H ιστορία του μικρού μάγου Merlin γίνεται ταινία από τη Disney

10 βρετανικές μίνι – σειρές εποχής

4 μίνι σειρές με τον Benedict Cumberbatch 

10 σειρές εποχής που είναι διαθέσιμες στο Netflix

Διαβάστε το άρθρο Προχωράει κανονικά το sequel του “Μονομάχου” στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 13 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης