Πρωταγωνίστρια του Outlander στη νέα βικτοριανή σειρά φαντασίας “The Nevers”

Σύμφωνα με το Deadline στη νέα σειρά του Joss Whedon (Buffy the Vampire SlayerJustice LeagueAvengers: Age of Ultron) στο HBO με τίτλο The Nevers, θα πρωταγωνιστήσει η Laura Donnely του Outlander!

 

 

H νέα σειρά εποχής και φαντασίας θα παρουσιάζει τις περιπέτειες μιας ομάδας γυναικών που θα ανακαλύψουν ότι έχουν ασυνήθιστες ικανότητες, ακούραστους εχθρούς, αλλά και μια αποστολή να αλλάξουν τον κόσμο, όλα αυτά στη Βικτοριανή Εποχή.

 

Η 36χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί την Amali True, μια αδίστακτη και παρορμητική ηρωίδα που αποτελεί κίνδυνο για τους συντηρητικούς θεσμούς της Βικτοριανής κοινωνίας. Σύμφωνα με τον δημιουργό, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τη σειρά Agents of SHIELD, αυτό είναι το πιο τολμηρό του εγχείρημα μέχρι στιγμής, καθώς “έχει περάσει καιρός από όταν δημιούργησε έναν εντελώς καινούργιο φανταστικό κόσμο”.

 

O Whedon θα σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εξωτερικός παραγωγός της σειράς, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας – τα γυρίσματα ωστόσο θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκίνησαν στη Σκοτία τα γυρίσματα της 5ης σεζόν Outlander

Η αλήθεια βρίσκεται στη Buffy the Vampire Slayer

H μεγάλη επιστροφή της Buffy

Τρεις νέες sci-fi σειρές έρχονται στο Netflix

To Dune γίνεται ξανά ταινία με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ

1983: H νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix

Πέντε υποτιμημένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας

DARK: Έτσι θα μοιάζει η δεύτερη σεζόν της σειράς μυστηρίου του Netflix

Διαβάστε το άρθρο Πρωταγωνίστρια του Outlander στη νέα βικτοριανή σειρά φαντασίας “The Nevers” στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 24 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης