Σειρές και ταινίες για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου

Κωμωδία, δράμα ή τρόμος, ό,τι κι αν θέλετε να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές από σειρές και ταινίες που θα σας κρατήσουν παρέα.

 

 

 

Στη δημοφιλή υπηρεσία streaming Netflix επιστρέφει στις 25 Ιανουαρίου η Unbreakable Kimmy Schmidt με τα τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν, που κλείνει τον κύκλο μιας κωμωδίας που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Την ίδια ημέρα, ο δημιουργός της κατασκοπικής σειράς The Honourable Woman φέρνει στις οθόνες μας το νέο δράμα του με τίτλο Black Earth Rising, μια μίνι σειρά που περιστρέφεται γύρω από μια Βρετανίδα που επιβίωσε από τη γενοκτονία στη Ρουάντα και θα αναζητήσει τις ρίζες της σε μια ιστορία που θα αλλάξει τη ζωή της. Για τους λάτρεις των σειρών εποχής και φαντασίας, το κορεατικό Kingdom παρουσιάζει την ιστορία ενός πρίγκιπα που αρχίζει να αναζητά τα αίτια μιας επιδημίας που μαστίζει τον λαό του, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε ζόμπι. Τέλος, όσοι αγαπούν τη δράση και δεν μπορούν να περιμένουν για το τρίτο κεφάλαιο του John Wick, o Polar του Mads Mikkelsen πρωταγωνιστεί στη νουάρ ταινία δράσης που βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ. 

 

 

Στο σινεμά παίζονται ήδη από την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου η υποψήφια για δυο βραβεία Όσκαρ ταινία εποχής Mary Queen of Scots, που περιγράφει την έντονη σχέση ανάμεσα στις δυο ξαδέρφες, την Βασίλισσα Ελισάβετ την Α΄ και τη Mary Stuart, όπου πρωταγωνιστούν οι Saoirse Ronan και Margot Robbie, η ταινία On the Basis of Sex, που αφηγείται τη ζωή της Αμερικανίδας δικαστή Ruth Bader-Ginsberg στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφάσισε να δώσει τον δικό της αγώνα ενάντια στην ανισότητα των φύλων, καθώς και η ταινία Stan & Ollieγια τη διάσημη συνεργασία των Stan Laurel και Oliver Hardy ή αλλιώς των “Χοντρού και Λιγνού”, όπως τους μάθαμε στην Ελλάδα. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οn the Basis of Sex: Η βιογραφική ταινία για τη ζωή της Ruth Bader-Ginsburg

Mary Queen of Scots: Δείτε το trailer της νέας ταινίας εποχής

Kingdom: Η νέα σειρά εποχής και φαντασίας του Netflix

Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές φαντασίας του 2019

Nέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Φεβρουάριο 

Oι σειρές που θα σου κάνουν παρέα φέτος το χειμώνα

 

Διαβάστε το άρθρο Σειρές και ταινίες για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 25 Ιανουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης