Τι να δεις στην τηλεόραση και το σινεμά αυτό το Σαββατοκύριακο

Αν αναρωτιέστε τι θα κάνετε τώρα που το Game of Thrones τελείωσε, ένα είναι βέβαιο, πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού οι νέες κυκλοφορίες του καλοκαιριού θα κρατήσουν αμείωτο το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό σας σας ενδιαφέρον.

 

Στο Netflix η μίνι σειρά της Ava DuVernay When They See Us παρουσιάζει την ιστορία των “Central Park Five”, πέντε ανδρών που κατηγορήθηκαν άδικα για ρατσιστικούς λόγους για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν, ενώ στο Amazon Prime κάνει πρεμιέρα η σειρά φαντασίας Good Omens που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Neil Gaiman και του Terry Pratchett, με πρωταγωνιστές ένα all-star cast, ανάμεσα στο οποίο συγκαταλέγονται τα ονόματα των David Tennant, Michael Sheen, Benedict Cumberbatch και Frances McDormand.

 

 

Στο ΗΒΟ θα κάνει πρεμιέρα η ταινία εποχής Deadwood, που ολοκληρώνει την ιστορία που παρουσίασε αρχικά ο David Milch στο ίδιο δίκτυο από το 2004 ως το 2006, με πρωταγωνιστές τους Timothy Olyphant, Ian McShane, Molly Parker, Jim Beaver, W. Earl Brown, Kim Dickens και Dayton Callie. 

 

 

 

Για κάτι πιο αστείο και ανάλαφρο, στο Netflix η ρομανική κωμωδία της Ali Wong Always Be My Maybe παρουσιάζει την ιστορία δυο πρώην συμμαθητών που συναντιούνται μετά από χρόνια, και μόλις η σπίθα μεταξύ τους πάει να αναζωπυρωθεί, θα εμφανιστεί στη ζωή της πρωταγωνίστριας ο Keanu Reeves. 

 

Στο σινεμά προβάλλονται από την Πέμπτη οι ταινίες Rocketman, η κινηματογραφική βιογραφία του Elton John με τον εξαιρετικό Taron Egerton στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία τρόμου Ma με την Octavia Spencer, καθώς και η ταινία Γκοτζίλα ΙΙ Ο Βασιλιάς των Τεράτων, με την “Eleven” του Stranger Things στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Trailer για την ταινία Deadwood

Τrailer για την ταινία Γκοτζίλλα ΙΙ Ο Βασιλιάς των Τεράτων

Always Be My Maybe: Tο νέο rom-com του Netflix με την Ali Wong

Good Omens: Πρεμιέρα για τη σειρά φαντασίας του Amazon Prime

Ma: Trailer για τη νέα ταινία τρόμου της Octavia Spencer

When They See Us: H μίνι σειρά της Ava DuVernay που βασίζεται σε αληθινή ιστορία

Οι πιο πολυαναμενόμενες νέες ταινίες του Netflix για το 2019

Διαβάστε το άρθρο Τι να δεις στην τηλεόραση και το σινεμά αυτό το Σαββατοκύριακο στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 31 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης