Το παραμύθι “Χάνσελ και Γκρέτελ” γίνεται ταινία τρόμου

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Orion Pictures ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία φαντασίας και τρόμου Gretel and Hansel, που βασίζεται στο ομότιτλο παραμύθι των αδελφών Γκριμ, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1812 και περιγράφει την ιστορία δυο αδελφών που συναντούν μια μάγισσα κανίβαλο. 

 

 

 

Η πρωταγωνίστρια του It και του Sharp Objects, Sophia Lillis, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου του 2020.

 

Η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω από δυο νεαρά αδέρφια που ζουν σε μια παραμυθένια εξοχή και θα εξαναγκαστούν να περιπλανηθούν στο δάσος για να βρουν τροφή. Εκεί, φυσικά, θα συναντήσουν ένα αναπάντεχο κακό. Το σενάριο ανήκει στον Rob Hayes (Chewing Gum) και η σκηνοθεσία θα είναι του Oz Perkins, γιου του Anthony Perkins (πρωταγωνιστή του Psycho) και σκηνοθέτη του The Blackcoat’s Daughter και του Am the Pretty Thing that Lives in the House.

 

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν και οι Sammy Leakey, Alice Krige (Silent Hill), Jessica De Gouw και Charles Babalola. 

 

Πηγή εξωφύλλου

 

Διαβάστε ακόμα:

Η Τελειότητα: Νέα ταινία τρόμου έρχεται στο Netflix

Midsommar: H πιο “φωτεινή” ταινία τρόμου που έχετε δει μέχρι σήμερα

Τhe Silence: Η “Sabrina” πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου του Netflix

Annabelle Comes Home: Trailer για τη νέα ταινία τρόμου

The Curse of La Llorona: Ο μεξικανικός θρύλος της μάνας που θρηνεί για τα παιδιά της γίνεται ταινία

Oι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου για το 2019

 

Διαβάστε το άρθρο Το παραμύθι “Χάνσελ και Γκρέτελ” γίνεται ταινία τρόμου στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 18 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης