Τhe Current War | H ταινία εποχής με τον Benedict Cumberbatch στο ρόλο του Edison

Ο Benedict Cumberbatch πρωταγωνιστεί στην ταινία εποχής The Current War, η οποία πραγματεύεται την κόντρα ανάμεσα στον μεγάλο εφευρέτη Thomas Edison και τον επιχειρηματία και εφευρέτη George Westinghouse. Η ταινία, που θα έκανε αρχικά πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2017, καθυστέρησε πολύ να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες εξαιτίας της χρεοκοπίας της The Weistein Company. Η νέα κόπια της ταινίας περιλαμβάνει δέκα λεπτά λιγότερα από την κόπια που είχε προβληθεί στην παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Ταινιών του Toronto σχεδόν δυο χρόνια πριν, ωστόσο θα περιλαμβάνει 5 νέες σκηνές. 

 

 

Σε σκηνοθεσία τουAlfonso Gomez-Rejon το The Current War είναι ένα δράμα εποχής που διαδραματίζεται στον 19ο αιώνα και μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη διάσημη κόντρα ανάμεσα στους δυο άντρες, οι οποίοι υποστήριζαν διαφορετικές θεωρίες σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα και τη ροή του. 

 

 

Στο ρόλο του Westinghouse είναι ο Michael Shannon, ενώ ο Nicholas Hoult υποδύεται τον Nikola Tesla. Στο πλευρό τους θα βρίσκονται, ακόμα, η Katherine Waterston (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) και ο Tom Holland (Spiderman: Homecoming).

 

Δείτε το trailer της ταινίας που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου:

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Downton Abbey: Δείτε το trailer της νέας ταινίας εποχής

 

1917: Νέα ταινία εποχής του Sam Mendes με τους Benedict Cumberbatch και Colin Firth

10 βρετανικές μίνι – σειρές εποχής

4 μίνι σειρές με τον Benedict Cumberbatch 

10 σειρές εποχής που είναι διαθέσιμες στο Netflix

The Professor and the Madman: Η νέα ταινία εποχής που μας ταξιδεύει στο Λονδίνο του 19ου αιώνα

Πέντε βιβλία του Dickens γίνονται επεισόδια στο BBC

 

Διαβάστε το άρθρο Τhe Current War | H ταινία εποχής με τον Benedict Cumberbatch στο ρόλο του Edison στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 22 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης