Tι συνέβη στην Phoebe μετά το τέλος των Friends;

Η Lisa Kudrow υποδύθηκε για 10 σεζόν την Phoebe Buffay στη σειρά Φιλαράκια. Η Phoebe ήταν η εκκεντρική φίλη της παρέας, που ήταν μασέζ και έπαιζε κιθάρα στο Central Perk, έχοντας μάλιστα συνθέσει τη μεγάλη επιτυχία με τίτλο “Smelly Cat”. H οικογενειακή κατάσταση της Phoebe ήταν ανέκαθεν περίεργη, ωστόσο με τον αδερφό της απέκτησαν ξανά σχέσεις μετά από χρόνια και μάλιστα έγινε παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει ο αδερφός της με τη γυναίκα του τρίδυμα.

 

 

Στο τέλος του Friends η Phoebe είχε βρεθεί σε ένα ζόρικο ερωτικό τρίγωνο με τον David (Hank Azaria) και τον Mike (Paul Rudd). Τελικά η ίδια παντρεύτηκε τον Mike, αλλά μετά το τέλος της σειράς, επειδή δεν απέκτησε το δικό της spin off, όπως ο Joey (περισσότερα εδώ) δεν είχαμε τη δυνατότητα να μάθουμε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή της, εκτός από ένα στοιχείο που έγινε γνωστό μέσα από το προαναφερθέν spin off. 

 
Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Joey, o Matt LeBlanc, υποδυόμενος ξανά τον ρόλο για τον οποίο τον αγαπήσαμε ως τηλεθεατές, μετακόμισε στο Los Angeles για να κυνηγήσει την καριέρα του στην υποκριτική τέχνη. Με τη βοήθεια της αδερφής του Gina βρήκε ένα σπίτι και έκανε τη νέα αρχή στη ζωή του, αναφέροντας σε κάποια στιγμή του επεισοδίου πως όλοι του οι φίλοι παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη για τη δυτική ακτή των ΗΠΑ. Με δεδομένο ότι οι Ross και Rachel, Monica και Chandler είχαν ήδη παιδιά, μάλλον η Joey “πρόδωσε” την είδηση ότι στο μεταξύ απέκτησαν και η Phoebe με τον Mike. 
 
 
 

 

Όσο για την πορεία της αδερφής της Phoebe, Ursula Buffay, είχαμε ενημερωθεί νωρίτερα από το φινάλε του Friends και συγκεκριμένα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Mad About You το 1999, όπου σε ένα άλμα στο χρόνο είχε αποκαλυφθεί πως η Ursula είχε γίνει κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης! Αν πάντως, όπως υποστηρίζει η Jennifer Aniston, όλοι οι ηθοποιοί θέλουν να γίνει το reunion και πράγματι συναντηθούν ξανά on camera (περισσότερα εδώ), όλες αυτές οι απορίες θα μας λυθούν οριστικά!

 

Πηγή: Screenrant

 

Διαβάστε ακόμα:

Tι συνέβη στον Joey μετά το τέλος της σειράς Friends;

Oι ατάκες του Joey που αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα είναι σοφός

40 άγνωστες λεπτομέρειες για την σειρά Friends 

Κι όμως, η Jennifer Aniston παραλίγο να μην έπαιζε στα Φιλαράκια

Oι ξένες σειρές των 90s που βλέπαμε φανατικά

90s ταινίες που μπορείς να δεις στο Netflix

Το Καπέλο της Επιλογής πάει στα Φιλαράκια

To καλύτερο επεισόδιο από κάθε σεζόν Friends

 

 

Διαβάστε το άρθρο Tι συνέβη στην Phoebe μετά το τέλος των Friends; στο The Daily Owl.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Thedailyowl.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης