Έγινε η σπορά των γηπέδων του Αθλητικού Κέντρου στην Σωτήρα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες της κατασκευής του νέου Αθλητικού Κέντρου στην Σωτήρα εκεί όπου θα στεγαστούν και θα λειτουργούν τα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα με την υποστήριξη της Περιφέρειας και του Δήμου Τρικκαίων. Ένα όνειρο ετών για τον ΑΟΤ , ένα έργο πνοής για την περιοχή. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν εργασίες σποράς […]

Διαβάστε το άρθρο Έγινε η σπορά των γηπέδων του Αθλητικού Κέντρου στην Σωτήρα στο Trikalasportiva | Αθλητικά των Τρικαλών |.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 16 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα TrikalaSportiva και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης