Ήττα Τσιτσιπά από Τζόκοβιτς στον τελικό

Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του τουρνουά της Μαδρίτης. Ο έλληνας παίχτης αγωνίστηκε σκληρά όμως υπέστη μπρέικ στο σερβίς του σε κρίσιμα σημεία και των δύο σετ, με συνέπεια να υποκύψει στην ανωτερότητα του σέρβου πρωταθλητή.

Το παιχνίδι άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τον Τσιτσιπά, ο οποίος έχασε το πρώτο γκέιμ όπου σέρβιρε στο πρώτο σετ, με συνέπεια να υποχρεωθεί να «κυνηγά» εξ αρχής. Ο πολύπειρος Τζόκοβιτς δεν έκανε λάθος, προστάτευσε το σερβίς του και κέρδισε το πρώτο σετ με 6-3. Στο δεύτερο σετ οι δύο παίχτες ήταν ισόπαλοι έως το 4-4, όμως τότε ο Τζόκοβιτς έσπασε εκ νέου το σερβίς του Τσιτσιπά και στην συνέχεια ολοκλήρωσε τον αγώνα, επικρατώντας στο δεύτερο σετ με 6-4.

Πρόκειται για τον τρίτο τίτλο του Τζόκοβιτς στο τουρνουά της Μαδρίτης, το οποίο συγκαταλέγεται στην σειρά των Masters, την δεύτερη σημαντικότερη τάξη διοργανώσεων πίσω μόνον από τα τέσσερα Γκραν Σλαμ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μόνον θετικά είναι η εμπειρία του Τσιτσιπά στην Μαδρίτη, δεδομένου ότι νίκησε τον μεγάλο Ισπανό Ράφαελ Ναδάλ στον ημιτελικό και είναι φανερά σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ενόψει του σημαντικότερου τουρνουά σε χώμα: του Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 16 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikkipress.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: